• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

I AM Louise Beukes, αρχισυντακτρια του B.LOVED

Με καταβολές από το χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, η Louise είναι εδώ και έξι χρόνια αρχισυντάκτρια του βραβευμένου blog B.LOVED που ασχολείται με τους γάμους και το λάιφσταϊλ. Το blog αποτελεί μια πανέμορφη και σύγχρονη πηγή έμπνευσης για γάμους, αλλά και για θέματα εσωτερικής διακόσμησης, οικογένειας, μόδας και ομορφιάς. Αυτά τα έξι χρόνια, το στυλιστικό της έργο έχει δημοσιευθεί σε κορυφαία νυφικά περιοδικά σε όλο τον κόσμο αναδεικνύοντάς την σε ηγετική προσωπικότητα που σκέφτεται μπροστά από την εποχή της στον κλάδο των γάμων.
Louise Beukes

Ε&Α

Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τους γάμους;
Μερικές φορές, μια τόσο δα ενέργεια μπορεί να αλλάξει τον κόσμο σου.  Για μένα ήταν το πάτημα του κουμπιού για την πρώτη μου δημοσίευση στο blog μια κρύα ημέρα του Μαρτίου το 2011. Ούτε μου περνούσε τότε από το μυαλό, ότι αυτή η ενέργεια θα με εισήγαγε τόσο απότομα στον ξέφρενο κόσμο των γάμων. Ξαφνικά, ακροβατούσα μεταξύ μιας απαιτητικής εργασίας πλήρους απασχόλησης, ενός blog που μεγάλωνε διαρκώς και της ζωής ενός νεόνυμφου ζευγαριού.

Τα επόμενα χρόνια εργάστηκα ακούραστα για να εδραιώσω την επωνυμία του B.LOVED, να αυξήσω το αναγνωστικό μου κοινό και να καλλιεργήσω ένα δίκτυο ταλαντούχων και πιστών συνεργατών από τον κλάδο των γάμων. Το 2014, πήρα τη μεγάλη απόφαση και παραιτήθηκα από την έμμισθη δουλειά που δεν μου πρόσφερε πλέον καμία ικανοποίηση και αφιερώθηκα ψυχή και σώμα στον κλάδο που είχε κερδίσει την καρδιά μου.

Ποιος από τους γάμους που παρουσιάζονται στο blog είναι ο αγαπημένος σου;
Όλα αυτά τα χρόνια έχω αγαπήσει όλους τους αληθινούς γάμους που προβάλλονται στο B.LOVED, αλλά ο αγαπημένος μου γάμος φέτος ήταν ο γάμος του Eduardo και της Clareana, ο οποίος συνδύαζε στοιχεία από τη βρετανική και βραζιλιάνικη κουλτούρα και πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του παππού του Eduardo με θέα το τοπίο του εθνικού πάρκου South Downs. Καταφέραμε να ενώσουμε τις παραδόσεις της Αγγλίας με την εορταστική ατμόσφαιρα της Βραζιλίας. Το μοντέρνο νυφικό της Clareana του βρετανού σχεδιαστή Self Portrait έκλεψε την παράσταση, ενώ ο στολισμός της δεξίωσης με αγγλικά τριαντάφυλλα, ορτανσίες και παιώνιες δημιούργησαν μια μοναδική εμπειρία ενός υπαίθριου γεύματος. Η τούρτα ήταν παραγγελία από τη Βραζιλία και οι καλεσμένοι χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς έως τη 1 το πρωί.

Πόσο σημαντική θεωρείς ότι είναι η φωτογράφιση για ένα γάμο;
Αφού φαγωθεί και το τελευταίο κομμάτι της τούρτας, μαραθεί η ανθοδέσμη και η ρομαντική διάθεση του πρώτου φιλιού μοιάζει με μακρινό όνειρο, οι φωτογραφίες είναι αυτές που διατηρούν ζωντανές τις μνήμες του γάμου.  Η ημέρα της παραλαβής των φωτογραφιών του γάμου είναι σχεδόν τόσο συναρπαστική όσο η ίδια η ημέρα του γάμου!  Το ζευγάρι αναβιώνει τις στιγμές, ανακαλύπτει το γάμο από άλλη οπτική, διακρίνει την αγάπη και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των καλεσμένων και βλέπει όλες τις μικρές λεπτομέρειες τις οποίες επιμελήθηκε τόσο προσεκτικά για μήνες ολόκληρους να αποτυπώνονται πανέμορφα στις φωτογραφίες.  Οι φωτογραφίες και τα άλμπουμ δεν είναι απλώς ένα υλικό στο οποίο θα ανατρέχει το ζευγάρι μετά από μήνες και χρόνια, αλλά αποτελούν μια πολύτιμη κληρονομιά που διδάσκει στις μελλοντικές γενιές το παρελθόν τους.