• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

28-10-2021

Η NIKON ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Z 9

Η εκδήλωση #NikonDays θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στις 2 - 10 μ.μ.

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 28 Οκτωβρίου 2021: Η Nikon ανακοινώνει τις λεπτομέρειες της αποκλειστικής εικονικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί για τον εορτασμό της Σειράς Z, συμπεριλαμβανομένης της Z 9, της πιο προηγμένης φωτογραφικής μηχανής-ναυαρχίδας της εταιρείας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου.

Η δημοφιλής πλέον εκδήλωση #Nikon Days θα λάβει χώρα στις 5 Νοεμβρίου από τις 2 έως τις 10 μ.μ. Κατά την εκδήλωση, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αποκλειστικά το νέο προϊόν της Nikon.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας και οι επαγγελματίες θα μπορούν να απολαύσουν συνεδρίες στα γαλλικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά. Θα υπάρχουν παρουσιάσεις προϊόντων μέσω της πλατφόρμας Zoom καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με τους κορυφαίους φωτογράφους άγριας ζωής, αθλημάτων, αυτοκινήτων, μόδας και γάμων της Nikon από όλη την Ευρώπη. Θα πραγματοποιηθούν επίσης λεπτομερείς παρουσιάσεις της Z 9, του Συστήματος Z καθώς και πολλών φακών NIKKOR.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν. Συμβουλές και οδηγίες για το πώς οι φωτογράφοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες σε φωτογραφίες και video, ανεξάρτητα από το θέμα, θα κατέχουν κεντρική θέση στο πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα.

Οι θεατές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις ταυτόχρονες εκδηλώσεις στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά αντίστοιχα.

Red Stage (Κόκκινη Σκηνή) (Αγγλικά)

Σε αυτήν την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να ακούσουν επιδραστικούς φωτογράφους, όπως η Amy Shore, οι Ashley και Jered Gruber και ο Brett Florens, καθώς και με ειδικούς της Nikon, μέσα από τη συμμετοχή τους σε ζωντανές φωτογραφικές δοκιμασίες, επιδείξεις προϊόντων και συνεντεύξεις.

Green Stage (Πράσινη Σκηνή) (Γερμανικά)

Σε αυτήν την εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να πάρουν μαθήματα από φωτογράφους όπως οι Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper και Jan Vincent, καθώς και τους ειδικούς της Nikon, μέσα από τη συμμετοχή τους σε απογευματινές συνεδρίες, όπως λήψεις φωτογραφίας μόδας, φωτογραφίας πορτρέτου και άλλων.

Blue Stage (Μπλε Σκηνή) (Γαλλικά)

Ταλαντούχοι φωτογράφοι όπως ο Vincent Lambert, ο Little Shao, ο François Lamoureux και ο Emmanuel Pampuri θα συμπράξουν μαζί με τους ειδικούς της Nikon για να συζητήσουν την εμπειρία τους από τη χρήση της Z 9 με τους παρευρισκόμενους και να πραγματοποιήσουν μια φωτογράφιση χορού.

Το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και οι ώρες πρόσθετου αποκλειστικού περιεχομένου, θα παραμείνουν διαθέσιμα κατ' απαίτηση και μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, κρατήστε τη θέση σας εδώ: https://nikondays.nikoneurope.com
Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://nikondays.nikoneurope.com

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ συστήματος, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.