• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

28-10-2021

Η NIKON ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, COMPACT ΦΑΚΟ ZOOM S-LINE

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 28 Οκτωβρίου 2021: Η Nikon παρουσίασε σήμερα τον πιο πρόσφατο φακό zoom της, τον ευέλικτο NIKKOR Z 24-120mm f/4 S. Με ελαφριά κατασκευή, προηγμένα οπτικά στοιχεία και μεγάλο εύρος zoom, είναι ο φακός που ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση. Από αρχαία αρχιτεκτονική έως λεπτομερή πορτραίτα και σαρωτικά τοπία, επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώνουν όλες τις γωνίες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν φακό.

Ο NIKKOR Z 24-120mm f/4 S είναι ένας υψηλής απόδοσης φακός για γενική χρήση στα ταξίδια. Περιλαμβάνοντας το εντυπωσιακό σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/4, έχει κατασκευαστεί για ελεγχόμενες, δημιουργικές λήψεις που αποδίδουν εκπληκτική λεπτομέρεια. Παρέχει ομαλή λειτουργία και σύστημα πολλαπλής εστίασης που εξασφαλίζει αυτόματη εστίαση εξαιρετικής ταχύτητας και ακρίβειας στο σύνολο του εύρους zoom.

Συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις με ένα ελαφρύ και συμπαγές σώμα, o NIKKOR Z 24-120mm f/4 S είναι έτοιμος να σας συντροφεύσει στα ταξίδια σας τόσο για τις λήψεις φωτογραφιών όσο και video. Προσφέρει άριστη απόδοση λήψης video με ουσιαστικά καμία αλλαγή εστίασης κατά τη ρύθμιση του zoom, εξασφαλίζοντας σταθερό καδράρισμα όταν αλλάζει εστίαση κατά την εγγραφή. Εάν ο χρήστης μεταβαίνει από εσωτερικούς σε εξωτερικούς χώρους ή μεταξύ σκοτεινότερων και φωτεινότερων σκηνών, ο σταθερός έλεγχος έκθεσης εξασφαλίζει τη φυσική μετάβαση στη φωτεινότητα και όμορφα πλάνα.

Οι επιστρώσεις ARNEO και νανοκρυστάλλων του φακού παράλληλα εξασφαλίζουν καθαρές εικόνες καθώς καταπολεμούν τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις που προκαλούνται από το προσπίπτον φως που προέρχεται από κάθε κατεύθυνση.

Με στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια, ο NIKKOR Z 24-120mm f/4 S περιλαμβάνει επίστρωση φθορίου της Nikon στο μπροστινό στοιχείο, η οποία απωθεί τη βρωμιά και καθαρίζεται εύκολα.

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S - ένας φακός, ατελείωτες δυνατότητες:

• Τηλεφακός για ευρύ έως μεσαίο zoom με ανώτερη οπτική σχεδίαση
• Εξαιρετικές εικόνες στο σύνολο του εκτεταμένου εύρους zoom
• Σταθερό διάφραγμα f/4 που εξασφαλίζει ευελιξία και ελευθερία κινήσεων στον φωτογράφο
• Σταθερό zoom σε video και φωτογραφίες
• Μικρή ελάχιστη απόσταση εστίασης και μέγιστος λόγος αναπαραγωγής 0,39
• Ευέλικτο εύρος εστιακού μήκους 24-120mm
• Άριστη απόδοση λήψης video με ελάχιστη έως καμία αλλαγή εστίασης κατά τη ρύθμιση του zoom
• Προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου με ένα αποκλειστικό κουμπί λειτουργίας και δακτύλιο ελέγχου όπου μπορούν να αντιστοιχιστούν διάφορες λειτουργίες ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη
• Ελαφρύ και compact σώμα για εξαιρετική φορητότητα
• Σύστημα πολλαπλής εστίασης με δύο μηχανισμούς AF που εξασφαλίζουν ταχύτητα και ακρίβεια κατά την αυτόματη εστίαση
• Επιστρώσεις ARNEO και νανοκρυστάλλων που καταπολεμούν τα διπλά είδωλα και την αντανάκλαση
• Στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και σταγονίδια και επίστρωση φθορίου της Nikon για την απώθηση της βρωμιάς

Στις 7.00 μ.μ. σήμερα, θα γίνει μια σύντομη ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Nikon Europe στο YouTube και θα περιλαμβάνει ζωντανή ομιλία και Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με την κυκλοφορία της Z 9.

Παράλληλα, στις 5 Νοεμβρίου μεταξύ 2 μ.μ. και 10 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μια αποκλειστική εικονική εκδήλωση, η #NikonDays, για να αναφερθεί στο σύνολο του συστήματος σειράς Z και το πιο προηγμένο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής της Nikon, τη Z 9.

Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι λάτρεις της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συνεδρίες στα γαλλικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά. Θα υπάρχουν σεμινάρια φωτογραφίας και συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας μέσω της πλατφόρμας Zoom με τους κορυφαίους φωτογράφους άγριας ζωής, αθλημάτων, αυτοκινήτων, μόδας και γάμων της Nikon από όλη την Ευρώπη. Θα πραγματοποιηθούν επίσης λεπτομερείς παρουσιάσεις της Z 9, του Συστήματος Z καθώς και το roadmap φακών.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν. Συμβουλές και οδηγίες για το πώς οι φωτογράφοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες σε φωτογραφίες και video, ανεξάρτητα από το θέμα, θα κατέχουν κεντρική θέση στο πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, κρατήστε τη θέση σας εδώ: https://nikondays.nikoneurope.com
Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://nikondays.nikoneurope.com

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ συστήματος, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.