• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

13-10-2021

Η NIKON ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΦΑΚΟ ZOOM ΜΕ ΦΟΡΜΑ DX ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΦΑΚΩΝ NIKKOR Z

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 13 Οκτωβρίου 2021: Η Nikon παρουσιάζει σήμερα τον NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, ο οποίος εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ευελιξία σε εστιακές αποστάσεις που κυμαίνονται από ευρείες λήψεις, τυπικές λήψεις ή λήψεις τηλεφωτογραφίας.

Ένας ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια, αυτός ο προηγμένος φακός με φορμά DX έχει ανώτερη οπτική σχεδίαση τόσο για τις λήψεις από απόσταση όσο και για πιο κοντινές λήψεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε φωτογραφικό σενάριο, από αχανή τοπία έως περίτεχνα πορτραίτα.

Ιδανικός για όσους θέλουν να προχωρήσουν από τις φωτογραφίσεις με smartphone, αυτός ο εύχρηστος φακός δεν χρειάζεται μεγάλη τσάντα κιτ. Ζυγίζει μόλις 315 g και το εστιακό εύρος 18-140 mm που διαθέτει παρέχει άριστη ισορροπία ανάμεσα στο χαμηλό βάρος που απαιτείται για μεγαλύτερη φορητότητα και στη δυνατότητα φωτογράφισης τυπικών σκηνών στα ταξίδια.

Παράλληλα, το ενσωματωμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών εξαλείφει τα αποτελέσματα από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν με ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως και κατά πέντε στοπ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχετε ευκρινείς εικόνες χωρίς θάμπωμα ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού, είτε πρόκειται για ατμοσφαιρικές εσωτερικές λήψεις είτε λήψεις αστικών τοπίων τη νύχτα.

Ο NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR υποστηρίζει επίσης ευκρινή και ομαλή εγγραφή video, άλλο ένα στοιχείο που τον καθιστά φακό «γενικής χρήσης». Η αυτόματη εστίασή του είναι γρήγορη και αποδίδει εξαιρετικά σε συνδυασμό με το AF ανίχνευσης ματιών της φωτογραφικής μηχανής Z για να διατηρεί την εστίαση ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι όμορφα πλάνα από τα ταξίδια και τις περιπέτειές σας.

Με σχεδίαση που τον προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης, αυτός ο φακός με φορμά DX περιλαμβάνει αποτελεσματική στεγανοποίηση ενάντια στη σκόνη και τα σταγονίδια, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα περιβάλλοντα.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR - ο τέλειος σύντροφος στα ταξίδια σας:

• Ευέλικτος φακός zoom φορμά DX με κορυφαία οπτική σχεδίαση
• Compact και ελαφρύ σώμα, ιδανικό για τις μετακινήσεις σας
• Ισχυρός φακός zoom 7,8x που σας φέρνει κοντινότερα από ποτέ στο θέμα σας
• Απίστευτη ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,20 m σε μεγάλες εστιακές αποστάσεις
• Λειτουργία απόσβεσης κραδασμών που επιτρέπει στον χρήστη να φωτογραφίζει με ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως και κατά 5 στοπ χωρίς κούνημα της φωτογραφικής μηχανής
• Μηχανισμός ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος που χρησιμοποιεί σήματα από τη φωτογραφική μηχανή για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στον έλεγχο του διαφράγματος και εξαιρετικά σταθερό έλεγχο έκθεσης
• Ιδανικός για φωτογραφίες και video καθώς περιλαμβάνει εύχρηστα στοιχεία ελέγχου
• Στεγανοποιημένος για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ συστήματος, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.