• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

22-09-2021

Η NIKON ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΙΑΛΙΩΝ MONARCH ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Αθήνα, Ελλάδα, 22 Σεπτεμβρίου 2021: Η Nikon παρουσίασε σήμερα δύο νέα μοντέλα κιαλιών στη γκάμα των προϊόντων Sport Optics: τα MONARCH M7 και MONARCH M5. Σχεδιασμένα για τους λάτρεις της φύσης και της υπαίθρου, και τα δύο μοντέλα προσφέρουν μια καθαρή και φυσική όψη του εξωτερικού κόσμου, ενώ διαθέτουν επανασχεδιασμένα, ανθεκτικά και κομψά σώματα. Συνδυάζοντας την οπτική τελειότητα με τον εξαιρετικό χειρισμό, αυτά τα κιάλια διατίθενται σε μια ποικιλία διαφορετικών διαμορφώσεων, ώστε να διασφαλίσουν ότι υπάρχει ένα μοντέλο MONARCH για όλες τις αναζητήσεις.

Είτε είστε ένθερμος παρατηρητής πτηνών είτε φανατικός λάτρης της άγριας φύσης, τα κιάλια MONARCH M7 είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς. Με φαινομενικό οπτικό πεδίο άνω των 60˚ - εκπληκτικό για αυτήν την κατηγορία κιαλιών - όλα τα μοντέλα MONARCH M7 προσφέρουν εκπληκτική προβολή. Από τον εντοπισμό πτηνών που πετούν γρήγορα μέχρι την αναζήτηση άγριων ζώων στη φωλιά τους, παρέχουν πάντοτε σταθερή ποιότητα εικόνας, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ τη στιγμή που αναζητάτε.

Τα εντυπωσιακά MONARCH M5 είναι κατάλληλα τόσο για χόμπι υψηλής ενεργητικότητας, όπως η ορειβασία και η πεζοπορία, όσο και για πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες, όπως το κάμπινγκ. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κρύσταλλο εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) που διορθώνει τη χρωματική εκτροπή και αποτρέπει τα χρωματικά σφάλματα, προσφέροντας πάντοτε καθαρή προβολή.

Είτε πρόκειται για τα MONARCH M7 είτε για τα MONARCH M5, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πλούσιες εικόνες σε υψηλή ανάλυση, που ζωντανεύουν το χρωματικό μεγαλείο της φύσης. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν υψηλής ανάκλασης διηλεκτρική πολυστρωματική επίστρωση πρίσματος, ώστε να εξασφαλίζουν κορυφαία ομοιομορφία μετάδοσης σε όλο το ορατό φάσμα.

Κατανοώντας ότι η άνεση είναι πολύ σημαντική όσο περιμένετε να εμφανιστεί η εικόνα που αναζητάτε στη φύση, και οι δύο νέες προσθήκες της σειράς MONARCH προσφέρουν εύκολο κράτημα, χάρη στη σταθερή λαβή και το ελαστικό περίβλημα που απορροφά τους κραδασμούς. Επίσης, τα MONARCH M7 και MONARCH M5 είναι ανθεκτικά και αδιάβροχα έως και ένα μέτρο για 10 λεπτά, ενώ διαθέτουν αντιθαμβωτική κατασκευή. Τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια με πολυσημειακή προσαρμογή διευκολύνουν την τοποθέτηση στη σωστή απόσταση από το μάτι.

Παρά το μικρό μέγεθος και το χαμηλό βάρος, τόσο τα MONARCH M7 όσο και τα MONARCH M5 μπορούν να τοποθετηθούν σε τρίποδο, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν ανέπαφη χρήση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βρίσκεστε σε μια στατική θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα όταν είστε κρυμμένοι με την ελπίδα να πετύχετε μια σπάνια εικόνα από το άπιαστο πουλί που περιμένετε.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της εταιρείας —σε φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ συστήματος, τόσο για καταναλωτές όσο και για επαγγελματίες— βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στον μέγιστο βαθμό.

Ως αξιόπιστος, οραματιστής συνεργάτης, συνδυάζει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην αφοσιωμένη κοινότητά της, απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους όπως το Nikon School.