• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

29-06-2022

Η NIKON ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ VLOGGER—ΤΗ Z 30

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 29 Ιουνίου 2022: Σήμερα η Nikon βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία μιας φωτογραφικής μηχανής για vlogging που αλλάζει το παιχνίδι, τη Nikon Z 30. Μικρή, ικανή και εξαιρετικά εύχρηστη, η φωτογραφική μηχανή mirrorless Z 30 απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να προχωρήσει πέρα από τα smartphone για να δημιουργήσει πιο όμορφα vlog με καλύτερο ήχο, ενώ διατηρεί τα feed των φωτογραφιών του ενδιαφέροντα με πανέμορφα λεπτομερείς φωτογραφίες.

Από unboxing προϊόντων έως συνταγές κι από τα ταξίδια έως το παρκούρ, με τη Z 30 δημιουργούνται εύκολα συναρπαστικά vlog με επαγγελματική εμφάνιση που έχουν την καθαρότητα, βάθος και καθαρό ήχο που περιμένει κανείς από τους κορυφαίους vlogger και streamer. Ο αισθητήρας εικόνας με φορμά DX της φωτογραφικής μηχανής (που είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αισθητήρα εικόνας ενός smartphone), δημιουργεί ευκρινή video με πλούσιες λεπτομέρειες που δεν μπορείτε να τραβήξετε με κινητό. Οι vlogger έχουν τη δυνατότητα να εγγράφουν λήψεις μεγάλης διάρκειας με έως και 125 λεπτά video χωρίς διακοπές σε ζωντανή ανάλυση 4K UHD (30p), ενώ και η διαρκής αυτόματη εστίαση είναι διαθέσιμη κατά την εγγραφή. Η Z 30 χρησιμοποιεί το πλήρες πλάτος του αισθητήρα της για να εξασφαλίζει 100% οπτικό πεδίο (κατά προσέγγιση), ενώ η ποιότητα ήχου είναι άριστη χάρη στο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο της φωτογραφικής μηχανή ή με τη χρήση εξωτερικού μικροφώνου.

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να δημιουργήσετε περιεχόμενο απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή και δεν υπάρχει όριο στις ιστορίες που μπορείτε να διηγηθείτε με τη Z 30 και τη συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα φακών NIKKOR Z. Η πτυσσόμενη οθόνη αφής διευκολύνει τις λήψεις από οποιαδήποτε γωνία, ενώ χάρη στη βαθιά λαβή της, με αυτή τη φωτογραφική μηχανή οι λήψεις στο χέρι είναι σταθερές ακόμη και όταν κανείς την κρατάει με εκτεταμένο το χέρι του. Η αλλαγή της εμφάνισης ενός vlog είναι τόσο εύκολη όσο η αλλαγή φακών και η Z 30 είναι γεμάτη με προηγμένες αυτόματες λειτουργίες για ακόμη μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Όπως και να έχουν φανταστεί οι vlogger ότι θα εξελιχθεί το περιεχόμενό τους, η Z 30 τούς δίνει τον χώρο να μετατρέψουν αυτές τις ιδέες σε πραγματικότητα.

Ο Zurab Kiknadze, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας των Nikon Z. Αυτή η μικρή αλλά εξαιρετικά ισχυρή φωτογραφική μηχανή για vlogging αποτελεί ένα τεράστιο βήμα μπροστά σε σχέση με τα smartphone. Οι χρήστες δεν εξασφαλίζουν μόνο μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας, το οποίο είναι βασικό για την αποτύπωση πλάνων που ξεχωρίζουν, αλλά έχουν επίσης και την ελευθερία να επεκτείνουν το κιτ τους καθώς αποκτούν μεγαλύτερη εμπειρία ή εάν θέλουν να δοκιμάσουν να δημιουργήσουν νέα στιλ περιεχομένου».

Σύνοψη βασικών λειτουργιών: Nikon Z 30

Vlog επόμενου επιπέδου: εγγραφή έως και 125 λεπτών video 4K UHD (30p) χωρίς διακοπές. Συναρπάστε τους ακόλουθούς σας με video time lapse ή ομαλή αργή κίνηση σε Full HD (120p).
Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας : μεγάλος αισθητήρας CMOS 20,9 MP με φορμά DX που προσφέρει video και φωτογραφίες με πλούσια λεπτομέρεια. Η ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών της Nikon διατηρεί τα video όμορφα και σταθερά.
Ευκρινής, καθαρός ήχος: εγγραφή ήχου με το ευαίσθητο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή με προαιρετικό εξωτερικό μικρόφωνο. Ελέγξτε το περιβάλλον με την ενσωματωμένη λειτουργία μείωσης θορύβου ανέμου.
Πτυσσόμενη οθόνη αφής: εξαιρετική ευκολία κατά τις λήψεις vlog σε πρώτο πρόσωπο ή selfie.
Λειτουργία AF video: χρησιμοποιεί διαρκή αυτόματη εστίαση για να κάνει την εστίαση πανεύκολη υπόθεση. Ιδανική για τη λήψη δράσης ή vlog σε πρώτο πρόσωπο εν κινήσει.
Λειτουργία αυτοπορτραίτου: όταν η οθόνη περιστρέφεται προς τα εμπρός, η φωτογραφική μηχανή αμέσως καθαρίζει την οθόνη για ανεμπόδιστη προβολή πορτραίτου.
AF ανίχνευσης ματιών και AF ανίχνευσης ζώου: διαθέσιμο για φωτογραφίες και video. Διατηρεί την εστίαση στα μάτια των ανθρώπων ή στα μάτια των γατών και των σκύλων, ακόμα κι αν στιγμιαία στρέφουν το βλέμμα τους από τη φωτογραφική μηχανή.
11 fps: γρήγορη, συνεχής λήψη φωτογραφιών με πλήρες AF/AE που παρέχει τη δυνατότητα να αποτυπώνονται φωτογραφίες τέλειες για το Instagram ακόμη και στη μέση της δράσης.
Εύκολες λήψεις: το κουμπί εγγραφής video βρίσκεται στο επάνω μέρος της φωτογραφικής μηχανής για εύκολη πρόσβαση σε κάθε προσανατολισμό, ενώ οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν ξεχωριστές ρυθμίσεις για video ή φωτογραφίες και να κάνουν εναλλαγή μεταξύ τους ανάλογα με την περίσταση.
Στοιχεία Creative Picture Control: 20 φίλτρα μέσα στη φωτογραφική μηχανή για video και φωτογραφίες. Όλα προσαρμόσιμα και ορατά σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη.
Εύκολη σύνδεση και κοινή χρήση: Το Bluetooth και το Wi-Fi διευκολύνουν τη σύνδεση σχεδόν οπουδήποτε. Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν video και φωτογραφίες στην έξυπνη συσκευή τους.
Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο USB-C: συνδέστε το για να παρέχετε σταθερή τροφοδοσία Z 30: κάντε live streaming στα vlog σας και ταυτόχρονα φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή!
Εναλλάξιμοι φακοί: επιλέξτε από την πλήρη γκάμα φακών NIKKOR Z ή συνδέστε τον προαιρετικό προσαρμογέα μοντούρας FTZ II της Nikon για να χρησιμοποιήσετε φακούς Nikon DSLR μοντούρας F.
Αξεσουάρ για vlogging : συμβατή με πληθώρα δημοφιλών αξεσουάρ vlogging. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν τα ειδικά επιλεγμένα κιτ για vlogger της Nikon όπου περιλαμβάνεται το σύνολο του εξοπλισμού που χρειάζονται για να οδηγήσουν τα vlog τους στο επόμενο επίπεδο.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.