• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

09-06-2022

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. Η NIKON ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΚΙΑΛΙΩΝ PROSTAFF.

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 9 Ιουνίου 2022: Σήμερα, η Nikon παρουσιάζει τα δύο νέα μοντέλα της οικογένειας PROSTAFF: τα κιάλια PROSTAFF P7 και τα κιάλια PROSTAFF P3. Και τα δύο μοντέλα είναι ιδανικά για πολλά χόμπι, όπως η παρακολούθηση πουλιών και παρατήρηση της άγριας ζωής. Τα PROSTAFF P7 προσφέρουν στους χρήστες εικόνες εξαιρετικής ανάλυσης και υψηλής αντίθεσης. Τα μικρότερα PROSTAFF P3 είναι εξίσου ελκυστικά και στιβαρά με τα μεγαλύτερα αδέρφια τους και είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για αρχάριους χρήστες.

Βασιζόμενα στην ήδη εξαιρετική φήμη του προκατόχου τους (του PROSTAFF 7S), τα κιάλια PROSTAFF P7 προσφέρουν οπτική απόδοση που ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες σε αυτό το επίπεδο τιμής. Οι χρήστες θα απολαμβάνουν εξαιρετική φωτεινή, ευκρινή εικόνα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Τα PROSTAFF P7 διαθέτουν επίσης σύστημα κλειδώματος διόπτρας, που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν την εστίαση αξιόπιστα.

Τα κιάλια PROSTAFF P3 αντικαθιστούν τα αναγνωρισμένα PROSTAFF 3S, φέρνοντας τους χρήστες σε επαφή με τα ποιοτικά οπτικά συστήματα. Με την πολυστρωματική επίστρωση των φακών και την υψηλής ανάκλασης επίστρωση από κράμα αργύρου στις ανακλαστικές επιφάνειες των πρισμάτων, τα PROSTAFF P3 προσφέρουν εξαιρετικά φωτεινή εικόνα που μπορούν να απολαύσουν όλοι.

Οι χρήστες και των δύο μοντέλων θα απολαμβάνουν μια compact κατασκευή και ένα ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο, γεγονός που διευκολύνει τον εντοπισμό και την ακολούθηση θεμάτων που κινούνται γρήγορα ή απρόβλεπτα. Και τα δύο μοντέλα είναι αδιάβροχα και έτοιμα για περιπέτεια.

Ο Adam Randall, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να προσφέρουμε δύο νέα μοντέλα PROSTAFF, ένα που απευθύνεται σε σοβαρούς χομπίστες και ένα για νέους χρήστες κιαλιών. Και τα δύο μοντέλα είναι compact, ελαφριά και στιβαρά, γεγονός που αποτελεί πλεονέκτημα, καθώς μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε τσάντες ή να κρεμαστούν στον λαιμό του χρήστη χωρίς ανησυχία. Επιπλέον, με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα μεγέθη ανά μοντέλο, είναι εύκολο να βρείτε την ιδανική μεγέθυνση και διάμετρο φακού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.»

Σύνοψη βασικών λειτουργιών: PROSTAFF P7

Υψηλής απόδοσης κιάλια για χομπίστες: ποιοτικός οπτικός σχεδιασμός με πολυστρωματική επίστρωση σε όλους τους φακούς και τα πρίσματα για φωτεινότερες εικόνες. Τα πρίσματα τύπου roof με επίστρωση διόρθωσης φάσης εξασφαλίζουν εξαιρετική ανάλυση ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.
Επιλέξτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς: διαθέσιμα σε μεγέθη 8x42, 10x42, 8x30, και 10x30.
Ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο: Τα κιάλια PROSTAFF P7 8x30 προσφέρουν εκπληκτικά ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο 62,6, ενώ τα PROSTAFF P7 10x42 προσφέρουν ακόμα πιο ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο 62,9.
Τέλεια εστίαση: Το ρυθμιστικό διόπτρας στον δεξιό κύλινδρο του φακού σάς επιτρέπει να βαθμονομείτε την εστίαση για να αντεπεξέλθετε στη διαφορά της όρασης του κάθε ματιού. Αφού ρυθμίσετε τη διόπτρα, μπορείτε να ασφαλίσετε το ρυθμιστικό για να αποφύγετε τυχόν ακούσια ρύθμιση.
Εξαιρετικά στιβαρά: Η αδιάβροχη (έως 1 m για 10 λεπτά) και αντιθαμβωτική κατασκευή τους διατηρεί την εικόνα καθαρή ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Το ελαστικό περίβλημα προστατεύει τα κιάλια από κραδασμούς και κτυπήματα.
Εξαιρετικά άνετα: Κάθε μοντέλο PROSTAFF P7 προσφέρει υψηλή απομάκρυνση ίριδας (15 mm ή περισσότερο), κάνοντας αυτά τα κιάλια ιδανικά για όσους φορούν γυαλιά. Τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια με πολυσημειακή προσαρμογή διευκολύνουν την σωστή ρύθμιση της θέσης του ματιού εάν δεν φοράτε γυαλιά.
Εύκολα στο καθαρισμό: Η ελαιοαπωθητική και υδατοαπωθητική επίστρωση στον αντικειμενικό φακό και τα προσοφθάλμια σάς επιτρέπει να σκουπίζετε εύκολα υγρασία, δαχτυλικά αποτυπώματα και κηλίδες.

Σύνοψη βασικών λειτουργιών: PROSTAFF P3

Κιάλια εισαγωγικής κατηγορίας για χομπίστες: οι φακοί διαθέτουν πολυστρωματική επίστρωση για φωτεινότερες εικόνες, καθώς και υψηλής ανάκλασης επίστρωση από κράμα αργύρου στις ανακλαστικές επιφάνειες των πρισμάτων.
Επιλέξτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς: διαθέσιμα σε μεγέθη 8x42, 10x42, 8x30, και 10x30.
Ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο: Τα κιάλια PROSTAFF P3 8x30 προσφέρουν εκπληκτικά ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο 62,6, ενώ τα PROSTAFF P3 10x42 προσφέρουν ακόμα πιο ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο 62,9.
Εξαιρετικά στιβαρά: Η αδιάβροχη (έως 1 m για 10 λεπτά) και αντιθαμβωτική κατασκευή τους διατηρεί την εικόνα καθαρή ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Το ελαστικό περίβλημα προστατεύει τα κιάλια από κραδασμούς και κτυπήματα.
Εξαιρετικά άνετα: Κάθε μοντέλο PROSTAFF P3 προσφέρει υψηλή απομάκρυνση ίριδας (15 mm ή περισσότερο), κάνοντας αυτά τα κιάλια ιδανικά για όσους φορούν γυαλιά. Τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια με πολυσημειακή προσαρμογή διευκολύνουν την σωστή ρύθμιση της θέσης του ματιού εάν δεν φοράτε γυαλιά.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η Nikon απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση για την καθιέρωση νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, ενώ οι επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless της σειράς Z και οι φακοί NIKKOR Z εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon είναι αφοσιωμένη στο να διατηρεί ηγετική θέση στην απεικονιστική κουλτούρα και να παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους στον κόσμο οπτικούς καλλιτέχνες τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με οπτικές αφηγήσεις. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.