• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

21-04-2022

H ΝΙΚΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔ. 1.2.0 ΤΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΗΨΕΩΝ NX FIELD ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 21 Απριλίου 2022: Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της έκδ. 1.2.0 του NX Field, της πιο πρόσφατης έκδοσης του απομακρυσμένου συστήματος λήψης της για επαγγελματικά φωτογραφικά πρακτορεία. Η ενημέρωση λογισμικού θα υποστηρίζει περαιτέρω τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής mirrorless Z 9 Nikon με φορμά FX πλήρους κάδρου.

Η ενημέρωση της έκδοσης 1.2.0 θα επιτρέπει στους χρήστες Z 9 να ανιχνεύουν εύκολα εννέα τύπους θεμάτων. Αυτό καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος θεμάτων στον κόσμο, όπου συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι, σκύλοι, γάτες, πουλιά, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, τρένα και αεροπλάνα και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια στην αποτύπωση θέματος, ακόμη και κατά τον απομακρυσμένο χειρισμό. Επιπρόσθετα, η ενημέρωση υποστηρίζει τη λειτουργία Αποτύπωση καρέ σε υψηλή ταχύτητα+ της Z 9*, όπου χρησιμοποιείται η μεγαλύτερη ταχύτητα καρέ στον κόσμο** που φτάνει τα 120 fps. Επιτρέπει την απομακρυσμένη αποτύπωση εκείνων των κρίσιμων και αποφασιστικών στιγμών που μπορεί να μην δει το γυμνό μάτι, που ωστόσο είναι τόσο σημαντικές για τους φωτογράφους αθλητικών και ειδήσεων.

Επιπλέον, η τεχνολογία Διπλής Ροής που είναι ενσωματωμένη στην Z 9 παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής προβολής σε smartphone ή tablet, με πολύ μικρή καθυστέρηση και χωρίς πάγωμα της εικόνας κατά τις συνεχείς λήψεις. Αυτό εγγυάται ότι αποτυπώνονται με αξιοπιστία αυτές οι πολύτιμες στιγμές, ακόμη και όταν ο χειρισμός γίνεται απομακρυσμένα. Αυτή η τεχνολογία, σε συνδυασμό με την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού και τον σχεδιασμό του σώματος που έχει εξαλείψει την ανάγκη ύπαρξης μηχανικού κλείστρου, καθιστά τη Z 9 την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους.

Η Nikon θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις για το NX Field για την υποστήριξη των επαγγελματιών φωτογράφων που είναι ενεργοί στις επάλξεις του φωτογραφικού ρεπορτάζ και της αποτύπωσης κρίσιμων στιγμών.


*Με παρακολούθηση AF/AE. Μόνο σε κανονική ποιότητα εικόνας JPEG. Ο αριθμός καρέ λήψης είναι χαμηλότερος από αυτόν κατά τη λειτουργία συνεχών λήψεων υψηλής ταχύτητας. Συνιστάται η χρήση μιας προτεινόμενης κάρτας. Με τη ρύθμιση C30, μπορούν να ληφθούν εικόνες περίπου 45 megapixel με ταχύτητας 30 fps.

**Μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών mirrorless διαθέσιμων στις 28 Οκτωβρίου 2021, με βάση έρευνα της Nikon.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.
Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.
Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.