• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

05-08-2021

Η NIKON ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΚΟΛΦ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 5η Αυγούστου 2021: Σήμερα, η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων τηλεμέτρων laser: του COOLSHOT PROII STABILIZED, του COOLSHOT LITE STABILIZED και του COOLSHOT 50i. Σχεδιασμένα για παίκτες του γκολφ, διαθέτουν νέα, καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει καθαρή και σταθερή εικόνα του γηπέδου χωρίς συμβιβασμούς, χάρη στα υψηλής ποιότητας οπτικά συστήματα της Nikon.

Το COOLSHOT PROII STABILIZED είναι πλέον το πιο προηγμένο τηλέμετρο της Nikon, το οποίο κληρονόμησε την τεχνολογία σταθεροποίησης από τον προκάτοχό του, το COOLSHOT PRO STABILIZED, ένα προϊόν που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους χρήστες. Αυτό το τηλέμετρο, που μπορεί να μετρήσει απόσταση έως και 450 μέτρα, σταθεροποιεί την εικόνα και το εύρος λέιζερ, αντισταθμίζοντας το τρέμουλο των χεριών και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, και διασφαλίζει ότι βλέπετε μια καθαρή και ακριβή εικόνα του γηπέδου. Η τεχνολογία DUAL LOCKED ON ECHO σάς ειδοποιεί ότι η απόσταση από το σημαιάκι έχει μετρηθεί και σας βοηθά να στοχεύσετε με ακρίβεια τον πείρο, δίνοντάς σας οπτική και ακουστική ένδειξη όταν «κλειδώσει».

Το COOLSHOT PROII STABILIZED χρησιμοποιεί τέσσερις λειτουργίες προβολής μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας γκολφ, η οποία παρέχει απόσταση με προσαρμογή κλίσης - κρίσιμη για ανηφορικές και κατηφορικές βολές. Εναλλακτικά, επιλέξτε τη λειτουργία πραγματικής απόστασης, ώστε η ένδειξη της πραγματικής απόστασης να σηματοδοτήσει τη συμμόρφωση με τους κανόνες σε παιχνίδι αγώνων. Το ελαφρύ και αδιάβροχο τηλέμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το COOLSHOT LITE STABILIZED, που μπορεί επίσης να μετρήσει απόσταση έως και 450 μέτρα, χρησιμοποιεί τεχνολογία σταθεροποίησης που μειώνει τους κραδασμούς που προκαλούνται από την κίνηση των χεριών κατά περίπου 80 τοις εκατό, διασφαλίζοντας μια καθαρή εικόνα του εδάφους. Το τηλέμετρο διαθέτει τεχνολογία LOCKED ON, με οπτική ένδειξη που σας ενημερώνει για την απόσταση από το πλησιέστερο θέμα. Χρησιμοποιεί δύο τρόπους εμφάνισης μέτρησης: λειτουργία γκολφ (απόσταση με προσαρμογή κλίσης και πραγματική απόσταση) και λειτουργία πραγματικής απόστασης. Το ανθεκτικό στη βροχή τηλέμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρές καιρικές συνθήκες και αντέχει σε ποικίλες θερμοκρασίες.

Το τρίτο τηλέμετρο που θα κυκλοφορήσει είναι το COOLSHOT 50i, το οποίο μπορεί να μετρήσει απόσταση έως και 360 μέτρα. Σχεδιασμένο για ευκολία χρήσης, είναι το πρώτο τηλέμετρο της Nikon με ενσωματωμένο μαγνήτη προσάρτησης, που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί στην τσάντα ή το καλάθι του γκολφ. Η λειτουργία DUAL LOCKED ON QUAKE σάς ενημερώνει με οπτική ένδειξη και σύντομη δόνηση ότι η απόσταση από το σημαιάκι μετρήθηκε. Το COOLSHOT 50i χρησιμοποιεί τις ίδιες δύο λειτουργίες μέτρησης με το COOLSHOT LITE STABILIZED: λειτουργία γκολφ (απόσταση με προσαρμογή κλίσης και πραγματική απόσταση) και λειτουργία πραγματικής απόστασης. Και οι δύο λειτουργίες σάς βοηθούν να πετύχετε την πιο ακριβή βολή. Το τηλέμετρο είναι επίσης ανθεκτικό στη βροχή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες υγρασίας.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της εταιρείας —σε φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ συστήματος, τόσο για καταναλωτές όσο και για επαγγελματίες— βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στον μέγιστο βαθμό.

Ως αξιόπιστος, οραματιστής συνεργάτης, συνδυάζει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην αφοσιωμένη κοινότητά της, απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους όπως το Nikon School.