• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

03-01-2023

Η NIKON ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «NIKON SESSIONS» ΣΤΟ YOUTUBE

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 3 Ιανουαρίου 2023: Η Nikon Europe ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία της ολοκαίνουριας σειράς «Nikon Sessions» στο YouΤube. Με παρουσιαστή τον Ricci Chera, ειδικό εκπαίδευσης στο Nikon School, στη σειρά «Nikon Sessions» θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλα όσα σας κάνουν να αγαπάτε τη φωτογράφιση και τη διαδικασία δημιουργίας εικόνων.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια που θα περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές συζητήσεις με μια σειρά από καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κορυφαίων φωτογράφων, εκπαιδευτών και μελών του προσωπικού της Nikon.

Τα θέματα των επεισοδίων θα κυμαίνονται από τη φωτογράφιση μουσικών εκδηλώσεων, την αστική φωτογράφιση και τη φωτογράφιση δρόμου, μέχρι τα νέα, τις φωτογραφίσεις πορτραίτων και την πρακτική τέχνη της επεξεργασίας. Πέρα από τις πολυάριθμες υποδείξεις και συμβουλές, θα συζητούνται και θα εξετάζονται ρυθμίσεις λήψεων και ανάγκες εξοπλισμού, προσαρμοσμένες στο ατομικό στυλ του κάθε δημιουργού.

Με νέα επεισόδια κάθε δύο εβδομάδες, το πρόγραμμα «Nikon Sessions» περιλαμβάνει τα εξής:
      ● Επεισόδιο 1: Φωτογράφιση μουσικών εκδηλώσεων, με τους Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conor McDonnell και Pep Bonet
      ● Επεισόδιο 2: Αστική φωτογράφιση και φωτογράφιση δρόμου με τους Leon Neal, Ben Moore και Perry Gibson
      ● Επεισόδιο 3: Lindbergh, με τους Tara Florence και Harry Skeggs
      ● Επεισόδιο 4: Επεξεργασία, με τους Carolyn Mendelsohn, Harry Skeggs και Pep Bonet
      ● Επεισόδιο 5: Νέα, με τους Leon Neal και Lucy Young
      ● Επεισόδιο 6: Πορτραίτα, με τους Carolyn Mendelsohn και Tara Florence

Ο Ricci Chera, ειδικός εκπαίδευσης στο Nikon School, αναφέρει τα εξής: «Έχουμε τη μεγάλη χαρά να παρουσιάσουμε έναν νέο τρόπο ανταλλαγής γνώσεων στην κοινότητά μας με την έναρξη του προγράμματος «Nikon Sessions». Δε βλέπει κανείς συχνά στον ίδιο χώρο ειδικούς διαφορετικών ειδών φωτογράφισης να συζητούν για το κοινό τους πάθος, τη φωτογράφιση. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά τόσο ξεχωριστή.

Ελπίζουμε ότι με τη συμμετοχή σε κάποιες από τις συζητήσεις, οι φωτογράφοι όλων των επιπέδων, ηλικιών και ενδιαφερόντων θα εμπνευστούν για να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και να ξεκινήσουν να φωτογραφίζουν, με τη βοήθεια των συμβουλών που άκουσαν.»

Ο Stefan Maier, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Nikon Europe σχολίασε τα εξής: «Στη Nikon αναζητούμε πάντα νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εμπνεύσουμε και να ενθουσιάσουμε τους φωτογράφους. Είτε μόλις ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες, η ευκαιρία να μάθουν από κορυφαία ονόματα στον κλάδο μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Αυτές οι συνεδρίες θα δώσουν στους φωτογράφους μια γεύση από είδη φωτογράφισης που μπορεί να μην τους είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό - αυξάνοντας τις γνώσεις τους και βοηθώντας τους να βελτιώσουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους.»

Τα επεισόδια θα αποστέλλονται τακτικά στο κανάλι της Nikon Europe στο YouTube. Για να παραμείνετε ενημερωμένοι, πραγματοποιήστε εγγραφή στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/c/NikonEurope/

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η Nikon απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση για την καθιέρωση νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, ενώ οι επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless της σειράς Z και οι φακοί NIKKOR Z εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στον μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς, με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.