• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

23-04-2019

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ COOLPIX W150

Άμστερνταμ, Ολλανδία, 23 Απριλίου 2019: Η Nikon παρουσιάζει το νεότερο μέλος της οικογένειας COOLPIX, την αξιολάτρευτη COOLPIX W150. Αδιάβροχη, αντικραδασμική, ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες και ανθεκτική στη σκόνη, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή σχεδιασμένη για περιπέτειες έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει οπουδήποτε και προσφέρει πραγματικά ομαλή λειτουργία.

Από χιονισμένα τοπία μέχρι υποβρύχιες σκηνές, η COOLPIX W150 είναι τόσο εύκολη στη χρήση, ώστε ο καθένας να μπορεί να αποτυπώσει υπέροχες φωτογραφίες και video με αυτή. Η λειτουργία Υποβρύχια λήψη προσώπου εξασφαλίζει εξαιρετικές λήψεις στην πισίνα ή σε μια κατάδυση μέχρι και 10 m. Επίσης, η φωτογραφική μηχανή είναι αντικραδασμική έως 1,8 m κι έτσι μπορεί να αντέξει μερικά χτυπήματα στις οικογενειακές διακοπές ή σε ένα πάρτι. Ο αισθητήρας χαμηλού φωτισμού CMOS και ο φακός ακριβείας NIKKOR με οπτικό zoom 3x της Nikon αποδίδουν απίστευτα ευκρινείς εικόνες. Ένα ειδικό κουμπί λήψης video διευκολύνει την άμεση μετάβαση σε εγγραφή video Full HD με στερεοφωνικό ήχο.

Οι διασκεδαστικές λειτουργίες περιλαμβάνουν μια σειρά από εφέ φωτογραφίας εντός της φωτογραφικής μηχανής, τα οποία είναι εύκολο να προστεθούν, καθώς και ένα προαιρετικό διαδραστικό Μενού ποικιλίας για παιδιά. Με την ενεργοποίησή του οι χρήστες μπορούν να επισυνάπτουν φωνητικά μηνύματα σε φωτογραφίες, να ενεργοποιούν παιχνιδιάρικες οθόνες καλωσορίσματος, κινούμενα slide show και άλλα. Τα αδιάβροχα αξεσουάρ, όπως το λουράκι θαλάσσης της Nikon που είναι εύκολο να βρίσκετε, διατηρούν ασφαλή τη φωτογραφική μηχανή. Το SnapBridge καθιστά απλή την κοινοποίηση των καλύτερων λήψεων ή τη χρήση μιας έξυπνης συσκευής για απομακρυσμένες λήψεις.

Η Ines Bernardes, διευθύντρια προϊόντων στη Nikon Europe, σχολίασε: “Η COOLPIX W150 είναι μια απίθανη αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή στόχευσης και φωτογράφισης. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με αυτή, ενώ οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι'αυτή. Διατίθεται επίσης σε πολλά έντονα χρώματα. Εάν έχετε φύγει για σαββατοκύριακο με φίλους, αυτή είναι η φωτογραφική μηχανή που είναι πάντα έτοιμη για εξερεύνηση.”

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

Αδιάβροχη 10 m | Αντικραδασμική 1,8 m | Ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες -10 °C | Ανθεκτική στη σκόνη. Πραγματική ευκολία στόχευσης και φωτογράφισης της COOLPIX που μπορεί να αντέξει λίγες σταγόνες, να αποδώσει στο κρύο και που απλά αγαπά ένα πάρτι σε πισίνα.
Λειτουργία Υποβρύχια λήψη προσώπου. Η φωτογραφική μηχανή τραβάει μέχρι τέσσερις φωτογραφίες κάθε φορά που εντοπίζει ένα πρόσωπο.
Πάντα όμορφα αποτελέσματα. Αισθητήρας CMOS χαμηλού φωτισμού, φακός ακριβείας NIKKOR με οπτικό zoom 3x και Dynamic Fine Zoom 6x για μεγαλύτερη εμβέλεια.¹
Φωτεινά video. Η φωτογραφική μηχανή εγγράφει πλάνα video Full HD [1080p/30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps)] με στερεοφωνικό ήχο.
Ευκολία στόχευσης και φωτογράφισης. Οι ρυθμίσεις βελτιστοποιούνται αυτόματα. Η μεγάλη ανακλαστική οθόνη LCD προσφέρει καθαρή ορατότητα, ακόμη και μέσα στο νερό.
Διασκεδαστικό Μενού ποικιλίας. Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με μια απλή διεπαφή μενού ή να ενεργοποιήσουν το Μενού ποικιλίας, το οποίο συνοδεύεται από διαδραστικές λειτουργίες.

Συμβατότητα SnapBridge

Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon για iOS και Android πρέπει να είναι εγκατεστημένη σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή προκειμένου να είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί το SnapBridge με αυτήν τη φωτογραφική μηχανή.


¹ Η μεγέθυνση του Dynamic Fine Zoom υπολογίζεται από τη μέγιστη ευρυγώνια θέση του οπτικού zoom.