• Nikon Imaging
  • |
  • Ελλάδα
  • |
  • Ευρώπη

03-04-2017

Η NIKON ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ

Αθήνα, Ελλάδα, 3 Απριλίου 2017: Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σειρά αναμνηστικών μοντέλων και προϊόντων για τον εορτασμό των 100ών γενεθλίων της στις 25 Ιουλίου 2017.

Από τη στιγμή της δημιουργίας της με την επωνυμία Nippon Kogaku K.K. το 1917, η Nikon έχει προσφέρει μοναδικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, τα οποία εξέλιξαν την οπτική τεχνολογία και την τεχνολογία ακριβείας. Η σειρά γενεθλίων φέρει το λογότυπο των 100 χρόνων, διαθέτει ειδικά φινιρίσματα και λεπτομέρειες και περιλαμβάνει τις δύο κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές SLR της Nikon, τον απόλυτο φακό NIKKOR στη σειρά φακών μέγιστου διαφράγματος f/2,8, ένα ειδικό σετ τριών φακών NIKKOR και, τέλος, αναμνηστικές εκδόσεις τριών κιαλιών.

Θα κυκλοφορήσει επίσης ειδική συλλογή επετειακών προϊόντων. Επισκεφτείτε την τοποθεσία για τα 100ά γενέθλια της Nikon http://www.nikon.com/100th/ για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ D5 ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Η D5 είναι η κορυφαία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR της Nikon. Αυτή η έκδοση ενσωματώνει την κληρονομιά του κλασικού μοντέλου με σκούρο μεταλλικό γκρι φινίρισμα και το λογότυπο της Nikon, της εταιρείας της οποίας το όνομα ταυτίστηκε με τη μελέτη και την εξερεύνηση του χώρου. Περιλαμβάνεται επετειακό φυλλάδιο με αναδρομή της εκατονταετούς πορείας της Nikon.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ D500 ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Η έκδοση για τα 100ά γενέθλια φέρει μεταλλικό γκρι φινίρισμα και επετειακό λογότυπο, συνδυάζοντας στιλ με φωτογραφική τελειότητα. Συνοδεύεται από επετειακή μεταλλική θήκη με λογότυπο και σειριακό αριθμό και περιέχει ειδικό καπάκι σώματος και δερμάτινο λουρί που φέρουν επίσης το λογότυπο.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ NIKKOR 70-200E ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Η εορταστική έκδοση του φακού AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR περιλαμβάνει τα μεμονωμένα γυάλινα στοιχεία που απαρτίζουν τα εσωτερικά τμήματά του, καθώς και ειδική βάση έκθεσης και θήκη, παρουσιάζοντας τα συστατικά της επιτυχίας του φακού υψηλών επιδόσεων.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΣΕΤ NIKKOR TRIPLE F2.8 ZOOM LENS SET

Οι φακοί NIKKOR είναι συνώνυμοι των οπτικών τεχνολογιών της Nikon. Το επετειακό σετ περιλαμβάνει τους τρεις πιο αντιπροσωπευτικούς φακούς zoom μέγιστου διαφράγματος f/2,8 που είναι συνυφασμένοι με την επωνυμία NIKKOR: τον ευρυγώνιο AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, τον τυπικό AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR και τον τηλεφακό AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Και οι τρεις φακοί έχουν χαραγμένο τον ίδιο επετειακό σειριακό αριθμό.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ WX 7Χ50 IF ΚΑΙ WX 10Χ50 IF ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Για αυτές τις εκδόσεις των νέων σειρών WX υπερευρυγώνιου οπτικού πεδίου (WX 7Χ50 IF, WX 10Χ50 IF), ένας αποκλειστικός σειριακός αριθμός έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του κεντρικού άξονα, ενώ το επετειακό λογότυπο είναι τυπωμένο στο κάτω μέρος του κεντρικού άξονα των κιαλιών, καθώς και στο αποκλειστικό δερμάτινο λουρί WX, το οποίο παρέχεται επιπρόσθετα του κανονικού λουριού. Ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων κιαλιών είναι εκατό (7Χ50 και 10Χ50).

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 8Χ30 E II ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Πρόκειται για την αναμνηστική έκδοση του Nikon 8Χ30E II, των κιαλιών με το κλασικό στιλ που χρησιμοποιήθηκαν και αγαπήθηκαν από χιλιάδες χρήστες από την ημέρα της κυκλοφορίας τους. Αυτή η έκδοση φέρει το επετειακό λογότυπο και αποκλειστικό μεταλλικό γκρι φινίρισμα. Συνοδεύεται από ειδικό λουράκι και θήκη.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ CRYSTAL CREATION NIKON MODEL I ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ NIKON

Μια εκπληκτική αναπαραγωγή της πρώτης φωτογραφικής μηχανής Nikon 35 mm του 1948, του εικονικού Model I, με κρύσταλλα, δια χειρός Swarovski*, του παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή κρυστάλλων.

ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΝ NIKON ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Αυτή η σειρά από καρφίτσες για το πέτο κάνει αναδρομή στα πιο ιστορικά και δημοφιλή προϊόντα της Nikon, καθώς και το εταιρικό λογότυπο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα.

ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ NIKON F ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ NIKON

Η ιστορική Nikon F, το πρώτο μοντέλο-σήμα κατατεθέν της Nikon, η φωτογραφική μηχανή που έθεσε τον πήχη για τις μονοοπτικές φωτογραφικές μηχανές reflex παγκοσμίως, αναπαράγεται πιστά με αυτό το μοντέλο κλίμακας 1/2.

PREMIUM ΛΟΥΡΙ ΚΑΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ NIKON

Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από το καλύτερο ιταλικό δέρμα, για βελτιωμένη χρήση και διάρκεια.

Μάθετε περισσότερα τον Ιούνιο.
Δείτε τη σελίδα για τα 100ά γενέθλια της Nikon για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Η Swarovski αποτελεί εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Swarovski AG.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η σχεδίαση, το όνομα του προϊόντος και τα παρεχόμενα εξαρτήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο εξοπλισμός ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση από την πλευρά του κατασκευαστή.