14/1/2015

ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ COOLPIX ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αθήνα, Ελλάδα, 14 Ιανουαρίου 2015. Σήμερα η Nikon εμπλούτισε τη δημοφιλή σειρά compact φωτογραφικών μηχανών COOLPIX με τρία νέα μοντέλα: την «κοινωνική» COOLPIX S3700 με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi¹ και NFC² για εύκολη κοινοποίηση, την κομψή COOLPIX S2900 20 megapixel με το λεπτό σώμα για να την παίρνετε παντού και την εύχρηστη φωτογραφική μηχανή COOLPIX L31 16 megapixel που χαρίζει υπέροχα αποτελέσματα.

Το να παρεμένετε κοινωνικοί δεν ήταν ποτέ άλλοτε ευκολότερο από ότι τώρα με την COOLPIX S3700 20 megapixel. Οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω μιας έξυπνης συσκευής με ένα απλό άγγιγμα της φωτογραφικής μηχανής, χάρη στην τεχνολογία Wi-Fi¹ και NFC². Όλη η δράση αποτυπώνεται εύκολα σε εικόνες και video HD με οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x³. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες όποτε θέλετε, ενώ η Ιδιαίτερη επεξεργασία εγγυάται ότι οι selfie και οι ομαδικές φωτογραφίες θα φαίνονται πάντα όμορφες.

Η κομψή COOLPIX S2900 20 megapixel κάνει τη λήψη φωτογραφιών καθημερινή δραστηριότητα, χωράει άνετα στην τσέπη ή στην τσάντα, διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και είναι εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να πετύχετε υπέροχες κοντινές λήψεις εύκολα με το οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x³. Η λήψη πεντακάθαρων εικόνων πραγματοποιείται με το άγγιγμα ενός κουμπιού αφού η Αυτόματη επιλογή σκηνής παρέχει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Τα video HD αποτυπώνουν τις χαρούμενες οικογενειακές στιγμές, ενώ η λήψη εντυπωσιακών σκηνών είναι απλή χάρη στην Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης.

Η λήψη όμορφων φωτογραφιών είναι πολύ απλή υπόθεση – η COOLPIX L31 16 megapixel είναι εύκολη στη χρήση, αξιόπιστη, οικονομική και χαρίζει υπέροχα αποτελέσματα. Το οπτικό zoom 5x είναι ιδανικό για την αποτύπωση όμορφων πορτραίτων και η εγγραφή video HD με ένα άγγιγμα κάνει εύκολη τη μετάβαση από τη λειτουργία φωτογράφισης στη λειτουργία video. Τα ειδικά εφέ που διαθέτει η φωτογραφική μηχανή αποτελούν πηγή έμπνευσης, ενώ απολαμβάνετε απρόσκοπτη λήψη φωτογραφιών ακόμα και στα ταξίδια σας χάρη στις μπαταρίες ΑΑ που μπορείτε να βρείτε εύκολα, όπου κι αν βρεθείτε.

Η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων για τις COOLPIX στη Nikon Europe, παρουσίασε σήμερα τα νέα μοντέλα και δήλωσε: «Είτε σας αρέσει πάρα πολύ η κοινοποίηση φωτογραφιών, είτε η καθημερινή φωτογράφιση είτε απλά θέλετε να αποτυπώνετε ιδιαίτερες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας, υπάρχει για εσάς μια νέα COOLPIX. Οι νέες φωτογραφικές μηχανές είναι κομψές, λεπτές και διαθέτουν πληθώρα λειτουργιών που κάνουν διασκεδαστική τη λήψη φωτογραφιών και σας χαρίζουν εικόνες υψηλής ποιότητας. Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο ζωής σας».

Εάν είστε λάτρης της μόδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε η λεπτή φωτογραφική μηχανή COOLPIX S3700 είναι ιδανική για εσάς. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, τραβάει υπέροχες φωτογραφίες και προσφέρει δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης με ένα άγγιγμα της φωτογραφικής μηχανής, σε μια έξυπνη συσκευή με δυνατότητα NFC². Υπάρχει και ειδικό κουμπί Wi-Fi¹ για τη μεταφορά των εικόνων σας, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να αναρτάτε τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά μέσα, όπου κι αν είστε.

Τόσο η COOLPIX S3700 όσο και η COOLPIX S2900 διαθέτουν αισθητήρα εικόνας CCD 20 megapixel, ενώ η COOLPIX L31 16 megapixel. Ο υψηλός αριθμός των megapixel προσφέρει ευκρινείς εικόνες με καθαρές λεπτομέρειες – ό,τι πρέπει για μεγεθύνσεις φωτογραφιών έως και σε μέγεθος αφίσας.

Η «κοινωνική» COOLPIX S3700 διαθέτει οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x³, ενώ η COOLPIX S2900 διαθέτει οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x³ και η COOLPIX L31 διαθέτει οπτικό zoom 5x. Οι κοντινές λήψεις εκφράσεων του προσώπου είναι απλή υπόθεση, όπως και το ιδανικό καδράρισμα για μια ομαδική φωτογραφία καθώς και η αποτύπωση της δράσης εκεί που συμβαίνει.

Οι νέες λεπτές και χρωματιστές φωτογραφικές μηχανές COOLPIX κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά όταν πρόκειται για τη λήψη καθαρών φωτογραφιών και σταθερών video. Η εναλλαγή μεταξύ φωτογραφίας και video είναι πολύ εύκολη, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή για να αποτυπώσετε τη μαγεία της στιγμής. Μη χάσετε ποτέ ξανά ούτε μία ιδιαίτερη στιγμή με την οικογένεια και τους φίλους σας!

COOLPIX S3700

- Ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC: Κοινοποιήστε φωτογραφίες και video σε μια έξυπνη συσκευή με δυνατότητα NFC² με ένα απλό άγγιγμα στη φωτογραφική σας μηχανή ή μεταφέρετε τις φωτογραφίες μέσω του ειδικού κουμπιού Wi-Fi¹.
- Λεπτή σχεδίαση: Αρκετά λεπτή για να τη μεταφέρετε παντού, με φινίρισμα υψηλής ποιότητας και ποικιλία χρωμάτων που την κάνουν να ξεχωρίζει.
- Φακός NIKKOR οπτικού zoom 8x: Το ευρυγώνιο οπτικό zoom 8x έχει δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 16x³ για την αποτύπωση περισσότερης δράσης.
- Αισθητήρας εικόνας CCD 20 MP: Ο υψηλός αριθμός των megapixel προσφέρει ευκρινείς εικόνες με πολλές λεπτομέρειες – ό,τι πρέπει για μεγεθύνσεις φωτογραφιών έως και σε μέγεθος αφίσας.
- Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης: Δημιουργήστε εύκολα εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις γέρνοντας τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή πραγματοποιήστε οριζόντιες πανοραμικές λήψεις με τη λειτουργία υποβοήθησης πανοραμικής λήψης.
- Εγγραφή video HD: Εγγράψτε σε ποιότητα HD (720/30p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Ζουμάρετε στις ιδιαίτερες στιγμές την ίδια ώρα που η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών διατηρεί το video σταθερό.

COOLPIX S2900

- Αισθητήρας εικόνας CCD 20 MP: Ο αισθητήρας εικόνας με τον υψηλό αριθμό megapixel σάς εξασφαλίζει πάντα καθαρές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες – ό,τι πρέπει για μεγεθύνσεις.
- Φακός NIKKOR οπτικού zoom 5x: Οι υπέροχες ομαδικές φωτογραφίες και οι όμορφες κοντινές λήψεις είναι απλή υπόθεση χάρη στο οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x³.
- Εγγραφή video HD: Όταν προκύψει η μαγική στιγμή, θα είστε έτοιμοι να την απαθανατίσετε σε ποιότητα HD (720p) χάρη στο κουμπί εγγραφής video με ένα άγγιγμα.
- Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης: Δημιουργήστε εκπληκτικές λήψεις από σκηνές των διακοπών σας, καθώς η Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης συνδυάζει τις λήψεις που υπάρχουν στη φωτογραφική μηχανή για να σας χαρίσει μια εντυπωσιακή πανοραμική λήψη.
- 16 Λειτουργίες σκηνής: Επιλέξτε τον τύπο σκηνής που θέλετε να φωτογραφίσετε και οι ρυθμίσεις θα βελτιστοποιηθούν αυτόματα για να πραγματοποιήσετε την ιδανική λήψη.
- AF εύρεσης στόχου: Η γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση διευκολύνει τη λήψη καθαρών φωτογραφιών, εντοπίζοντας αυτόματα το θέμα σας και εστιάζοντας σε αυτό.

COOLPIX L31

- Ευκολία στη χρήση: Η διάταξη των κουμπιών είναι απλή και η Εύκολη αυτόματη λειτουργία βελτιστοποιεί όλες τις ρυθμίσεις για να έχετε τέλεια λήψη κάθε φορά.
- Αισθητήρας εικόνας CCD 16 MP: Θα αποτυπώνετε πάντα ευκρινείς εικόνες με πολλές λεπτομέρειες – ό,τι πρέπει για μεγεθύνσεις αγαπημένων σας φωτογραφιών.
- Φακός NIKKOR οπτικού zoom 5x: Πλησιάστε τη δράση με το οπτικό zoom 5x που σας επιτρέπει να προσαρμόζεστε σε οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης.
- Εγγραφή video HD: Τα video ζωντανεύουν τις αναμνήσεις σας. Καταγράψτε τις δικές σας αναμνήσεις σε ποιότητα HD (720p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού.
- Λαβή για εύκολο κράτημα: Όταν κρατάτε άνετα μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αυτή είναι πιο σταθερή και σας χαρίζει ευκρινέστερες φωτογραφίες. Επίσης, η απλή διάταξη των κουμπιών διευκολύνει τη χρήση της.
- Μπαταρίες AΑ: Όπου κι αν βρίσκεστε, θα βρείτε πάντα μπαταρίες ΑΑ, έτσι ώστε να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθούν οι μπαταρίες σας.

¹Απαιτείται εγκατάσταση της εφαρμογής «Wireless Mobile Utility» της Nikon (συμβατή με iOS και Android™) στην έξυπνη συσκευή σας.
²Η δυνατότητα Near Field Communication (NFC) λειτουργεί με συμβατά smartphone και tablet Android™ (Android 4.0 ή μεταγενέστερο). Πριν από τη χρήση απαιτείται εγκατάσταση της εφαρμογής «Wireless Mobile Utility» της Nikon και ρύθμιση της μεταφοράς εικόνας.
³Η λειτουργία Dynamic Fine Zoom μπορεί να επιτύχει 2x μεγαλύτερο zoom σε σχέση με το μέγιστο εύρος οπτικού zoom τηλεφακού, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ανάλυση της εικόνας.

Άλλες ειδήσεις