Η NIKON ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Καθώς βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και ασφάλεια των πελατών μας, των υπαλλήλων μας και της κοινότητας που υπηρετούμε, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

 

Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες σε κάθε χώρα. Σε όλη την Ευρώπη, έχουμε λάβει μέτρα όπως κλείσιμο γραφείων και στρατηγικές τηλε-εργασίας όπου απαιτείται, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν το προσωρινό κλείσιμο των γραφείων και του κέντρου επισκευής Nikon στην Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, καθώς δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων μας και βοηθάμε να μειωθεί η διάδοση του ιού. Για να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας NPS παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.nikonimgsupport.com/

 

Λόγω της αβεβαιότητας όσον αφορά την παραγωγή και τη διανομή, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με την προσφορά των προϊόντων και το service. Εξετάζουμε καθημερινά την κατάσταση για να παρέχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο συνεπές επίπεδο εξυπηρέτησης.

 

Να είστε βέβαιοι ότι η ομάδα της Nikon στην Ευρώπη είναι ακόμα εδώ για εσάς. Ενθαρρύνουμε όλους να συνεχίσουν να λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για να παραμείνουν ασφαλείς και να φροντίσουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.